Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - változik a sebzésmodell, pályaválasztót kapnak az Xboxosok

|

A jövő heti frissítésben csak kisebb dolgokat javítanak, a komolyabb változtatásokra a nyár végéig kell várni.

Hirdetés

Régóta sírnak már a PUBG játékosok amiatt, nem nem konzisztens a sebzésmodell, a golyók ugyanis nem mennek át a különböző végtagokon, ez pedig bizonyos esetekben elég szerencsétlen eredményhez vezet.

Hirdetés

A problémát ugye az okozza, hogy a kart és lábat eltaláló lövések jóval kevesebbet sebeznek, mint a törzset érő golyók, és ha valaki épp maga előtt tartja a fegyvert, akkor a karjai felfogják a testre leadott lövedékeket, ami sok esetben egész tűzharcokat dönthet el.

A másik központi probléma továbbra is a meccsek eleji lag és rubber banding, ami a 100 játékos egyidejű leérkezéséből adódik. Folyamatosan fejlesztik az infrastruktúrát és kalapálják a kódot, hogy ezen is javítsanak egy kicsit. Mivel egyelőre elsősorban ezeket a technikai problémákat és bugokat javítják, csak a nyár végén, ősz elején kerül be a pályaválasztó az Xbox One-os változatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)