Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már Xbox One-on is hárommillióan játsszák

|

Igaz, nem egyszerre, hanem összesen, de ez akkor is egy nagyon szép eredmény.

Hirdetés

PC-n több rekordot is megdöntött, most már mérföldkövek elérésére tör a PUBG. Kíváncsiak vagyunk, milyen csúcsot tud elérni, hol tetőzik majd, és sikereit mikor fogja megismételni egy másik játék.

Hirdetés

Az Xbox Wire-ön megjelent poszt alapján a játék kevesebb mint egy hónappal ezelőtti Xbox Game Preview-s megjelenése óta több mint hárommillió vásárlót vonzott. A PUBG Corp. és az Xbox megköszönte a játékosoknak, hogy segítenek a játékot jobbá tenni.

Az elmúlt egy hónapban négy patch jelent meg, de a framerate még mindig nem az igazi, nem beszélve a textúrával, a találatregisztrálással, az optimalizációval kapcsolatos problémákról, amik Xbox One X-en ugyanúgy jelentkeznek, mint One S-en vagy az első One-on. Reméljük, egy fél év múlva már mindenki legalább azt az élményt kapja, amit a PC-sek most, az 1.0 után, de inkább jobbat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)