Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a hétvégén ingyenes lesz Xbox One-on

|

Ha szeretnétek kipróbálni, milyen a PlayerUnknown's Battlegrounds konzolon, most adott lesz a lehetőség.

Hirdetés

Kétségtelenül a játék legkevésbé kész változata az Xbox One-os, még az iOS-es és androidos kiadások is jobban futnak. Viszont a PUBG Corp. nem hagyja magára, a Microsoft meg úgy tolja, mintha saját gyermeke lenne (ami annyiban igaz, hogy a One-os változat kiadását ők vállalták el).

Hirdetés

Hogy hogy áll most, azt minden Xbox Live Gold előfizető megnézheti április 19-22. között, az ingyenes hétvége alatt. A játék minden módja nyitott lesz, és a megszerzett Battle Pointokat megtarthatja mindenki, így nem kell nulláról kezdeni, ha úgy döntötök, megveszitek a teljes verziót. Április 19-én reggel 9-től lehet majd beszállni a mókába, ami április 22-én reggel 8:59-ig tart.

Az aktív játékosoknak jó hír lehet, hogy jön egy 7 dolláros DLC-csomag, a PUBG5 Pack, mely cipőt, farmert, pólót és sapkát tartalmaz.

Ha kipróbáltátok, mondjátok el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)