Hirdetés

Most épp ingyenes a PlayerUnknown's Battlegrounds és a PES 2019 Xbox One-on

|

Lehet, hogy ezt a nagy bejelentést tervezte november 10-ére a Microsoft, csak valaki előbb nyomott meg egy gombot.

Hirdetés

Frissítve: Idő közben kiderült, hogy csak a napokban, november 11-éig lehet ingyen játszani. Így is megéri. 

Korábban írtuk: Nem tudjuk, mi történik épp az Xbox Store-ban, mert a Microsoft egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást, de nagyon izgalmas.

Hirdetés

Először a Pro Evolution Soccer 2019 vált ingyenessé, majd a PlayerUnknown's Battlegrounds ára is eltűnt. Mindenki, aki rendelkezik Xbox felhasználói fiókkal, behúzhatja ezeket, és egyelőre szabadon játszhat, amennyit szeretne. Xbox Live Gold sem kell hozzá. A promóció feltehetően az X018-as készülődés része, és lehet, hogy az ajánlat csak a hét végéig él. A termékadatlapok ugyan írják, hogy a játékok korlátozott ideig ingyenesek, de nem egyértelmű, hogy aki letölti őket, örökre megtarthatja-e, vagy csak egy darabig játszhat velük. A The Verge azt írja, legalább a PUBG esetében előbbi eset érvényes. A PES 2019 adatlapján választható egy fizetős lehetőség, de annál megjelenik egy szöveg, hogy "Beszerezte a következőt: PRO EVOLUTION SOCCER 2019, ez a csomag tartalmazza."

Így vagy úgy, pár kattintást megér, legrosszabb esetben is van néhány napunk kiélvezni a játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)