Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - billentyűzettel is játszható Xbox One-on

|

Ennek azonban figyelmetlenség az oka, és nem is működik tökéletesen.

Hirdetés

A PUBG PC-s játékként kezdte, így nem meglepő, hogy az Xbox One-os változat egy port. Egyelőre még nem működik tökéletesen, One-on és One X-en is vannak problémák a teljesítményével, de többen panaszkodnak az irányításra is.

Hirdetés

Valaki valamiért egy billentyűzetet csatlakoztatott saját gépéhez, és kiderült, hogy a WASD-vel simán tud mozogni, és a Q és E gombokkal kihajolhat. Az O-val előhozható egy menü, melyben például grafikai beállítások is találhatók (látótér, fényerő, felbontás stb.). Mivel egeret nem átmogat, aki nem kontrollerrel szeretné játszani, az sajnos kénytelen a PC-s változatnál maradni. Remélhetőleg a Bluehole gyorsan belekezd a hibák javítgatásába.

Ti játszotok a játékkal One-on? Mit tapasztaltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)