Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - újabb mérföldkövet ért el az Xbox One változat

|

Rengetegen játszanak Battlegroundsot az Xbox One-on, ennek örömére pedig egy kis meglepetéssel készült a Microsoft.

Hirdetés

Legutóbb négymillió játékosnál ünnepelt a Microsoft, most pedig itt az újabb mérföldkő, ugyanis már ötmillióan pörgetik a PlayerUnknown's Battlegroundst Xbox One-on.

Hirdetés

Sammie Kang, a játék xboxos közösségi menedzsere egy blogbejegyzésben osztotta meg a jó hírt, amelyben egy rövid videóval is megemlékszik a csapat erről a szép eredményről.

Emellett Kang azt is elárulta, hogy mindenki, aki március 22-ig aktivál egy karaktert a játékban, az meg fogja kapni azt a dzsekit, ami az ötmillió rajongónak jár.

A blogbejegyzésben szó esik arról is, hogy hamarosan megjelenik a játék második pályája, a Miramar, szóval már csak ezért is érdemes lesz újra repülőre szállni és az akció kellős közepébe ugrani az ejtőernyőnkkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)