Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - Xboxon gyengébb lesz a látvány, hogy jobban fusson

|

Már a konzolon is a játék 1.0 kiadása fut, de továbbra is akadnak problémák.

Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztőcsapata, a PUBG Corp. a legfrissebb fejlesztői naplóban közölte, hogy átmenetileg visszavesznek a játék Xbox One X-es grafikai lehetőségeiből.

Hirdetés

Folyamatosan fennálló probléma ugyanis a konzolon, hogy drasztikusan visszaesik a framerate, de a csapat már dolgozik a mielőbbi megoldáson. A textúrák minősége nem fog megváltozni, viszont több effektet is kikapcsolnak vagy alacsonyabb beállításra tesznek.

Ideiglenesen nem lesznek elérhetőek a motion blur, depth of field, lens flare, SSR (Screen Space Reflection), SSS (Subsurface Scattering), fénytörés funkciók, illetve az árnyékok és az SSAO (Screen Space Ambient Occlusion) minősége fog csökkenni, amíg a PUBG Corp. nem orvosolja a framerate-et illető problémákat.

A csapat emellett azon is dolgozik, hogy kétféle grafikai beállítás legyen elérhető One X-en: az egyik a magas framerate-et, a másik pedig a látványt helyezné előtérbe. Sőt, még az is kiderült, hogy a War Mode a következő frissítéssel érkezhet.

Ti örültök a PUBG Xbox One X verzió változásainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)