PlayerUnknown's Battlegrounds - ezt találták az adatbányászok az új frissítésben

|

Több félkész jármű, egy új fegyver és a sivatagi pálya térképe is ott van a PlayerUnkown's Battlegrounds tesztszerverére kiadott frissítésben, amit az újdonságok után kutató játékosok meg is találtak.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Nemrég élesített egy új frissítést a Bluehole a PlayerUnknown's Battlegrounds tesztszerverén, aminek a legnagyobb látványossága természetesen a régóta várt vaulting rendszer, amivel átmászhatunk különböző akadályok felett. De a frissítés nem publikus részében is találtak érdekességeket a játékkal foglalkozó adatbányászok.

Hirdetés

A legújabb verzió állományai között több, még félkész állapotban lévő járművet is találtak, például egy jet-skit, a korábban egy teaser képen bemutatott kisbuszt, illetve egy új platós autót is. Ráleltek továbbá egy új géppuskára, illetve a már szintén régóta ígért sivatagi pálya minitérképére is, amin ugyan még ideiglenes helynevek szerepelnek, az elrendezés már valószínűleg végleges. Mindezt az alábbi galériában megleshetitek.

Néhány átalakítást eszközöltek a PlayerUnknown's Battlegrounds eredeti helyszínén is az alkotók, egy korábban üres területre az alábbi erdőt és tavat tették.

Ti próbáltátok már a teszt alatt álló patchet? Mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!