Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már többszázezer csalót bannoltak

|

Ahogy rohamosan növekszik a Battleground játékosainak száma, úgy pörögnek rá a játékra a csalók is. Most éppen 2,3 millió játékos van, van kiket kidobálni.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a hihetetlen ütemben növekvő népszerűségű PlayerUnknown's Battlegrounds átlépte a kétmilliós álomhatárt, viszont ez olyan szempontból nem túl előnyös, hogy rettentően megnehezíti a csalókkal való küzdelmet. Szerencsére a Bluehole nem tétlenkedik, továbbra is kitartóan lengetik a banhammert.

Hirdetés

A játékban a BattlEye nevű csalásellenes rendszert használják, a szolgáltatás üzemeltetői pedig nemrég a Twitteren osztottak meg egy-két érdekes adatot arról, hogy milyen eredményeket érnek el a Battlegrounds csalóival szemben. A fejlesztők szerint eddig a játék megjelenése óta összesen 322 ezer csalót dobtak ki, ami azért érdekes, mert csak az elmúlt hónapban megkétszereződött ez a szám.

A tweetekből az is kiderül, hogy naponta átlagosan 6 és 13 ezer között van a kibannolt játékosok száma, ezeknek a nagyrésze pedig Kínából érkezik. Ez persze nem feltétlenül azért van, mert a kínai játékosok ennyire simlisek, hanem valószínűleg inkább azért lehet, mert nagyjából a játékosbázis fele Kínából és Koreából érkezik.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a fejlesztők szerencsére komolyan foglalkoznak a problémával, aztán meglátjuk, hogy a játék további népszerűsödése hogyan fog majd hatni ezekre a számokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)