Hirdetés

Ilyen videokártya kell, ha magas részletességen szeretnél PUBG-zni

|

Az Nvidia végigpróbálgatta újabb videokártyáit, hogy lemérjék, milyen vas is kell ahhoz, hogy igazán jól fusson a PC-nken a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Hirdetés

Valószínűleg több szülő sétál be az ünnepek előtt számítástechnikai üzletekbe azzal a kérdéssel, milyen PC is kell ahhoz, hogy jól fusson a PlayerUnknown's Battlegrounds. Erre most néhány mérés segítségével választ is adott az Nvidia, legalábbis ami a videokártyát illeti.

Hirdetés

A többi alkatrésszel természetesen nem spóroltak, a tesztgépben egy Intel i7-6700K és 16 GB-nyi DDR4-es memória volt. A mérések során nem az átlagos fps-értéket vették alapul, hanem azt, mi a legrosszabb teljesítmény, amit az adott GPU-n produkál a PlayerUnknown's Battlegrounds. A tesztek végén pedig arra jutottak, hogy ha Full HD felbontásban játszunk, egy GeForce GTX 1060-nal nem esik majd magas részletesség mellett 60 fps alá a frame rate-ünk, átlagban pedig 70-et mutat majd a számláló.

1440p-s felbontásban ugyanehhez egy GTX 1070-re lesz szükségünk (a 72-es átlag mellett 61 képkocka volt a mimimum), míg a 4K-s PUBG-élményhez már szükségünk lesz egy GTX 1080 Ti-ra. Az igazán bátrak kedvéért megnézték azt is, mire van szükségünk az ultra beállításokhoz, ilyenkor a 60 fps-es határ eléréséhez 1080p mellet egy GTX 1070-nek, 1440p-t választva egy normál GTX 1080-nak, 4K-hoz pedig egy gyárilag túlhajtott GTX 1080 Ti-nak kell a gépünkben figyelnie.

A tesztekről egyébként fontos elmondani, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0-ás megjelenését előkészítő tesztszerveren végezték őket, ahol a jelenlegi éles változatnál jobban optimalizált kód fut.

Ti fejlesztenétek gépet a PUBG miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)