Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - betilthatják az egyik legfontosabb piacon

|

Egy új hatósági közlemény alapján elég valószínű, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds betiltásra kerül majd Kínában, ami súlyos veszteség lehet a készítőknek az eladások szempontjából.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds Kínában is számos rajongót szerzett, igaz a szerverek állapota miatt sokan nem voltak túl elégedettek a játékkal. Mindez a jövőbeli problémáikhoz képest eltörpülhet, ugyanis elég sok esély mutatkozik rá, hogy a kínai állam betiltja a játékot.

Hirdetés

Ugyan a digitális tartalmak betiltására jogosult szervezet még nem nyilatkozott a játékról, egy másik kínai szervezet konzultált velük, mielőtt kiadta a PUBG-t elítélő közleményét. Eszerint a játék túl véres és erőszakos ahhoz, hogy Kínában árusítsák, illetve a Bloomberg beszámolója szerint kiemelték, hogy a játék alapötlete

"eltérít a szocializmus értékeitől és káros az ország fiatalságára."

Egy sanghaji pénzügyi tanácsadó, Benjamin Wu szerint ez a kijelentés tulajdonképpen egyenlő a PlayerUnknown's Battlegrounds halálos ítéletével Kínában, ami a világ egyik leggyorsabban fejlődő piaca a játékok szempontjából is. Ráadásul a játék eladása mellett a kínai szervezetek az életre-halálra folyó párbajokról szóló játékok közvetítését sem javasolja, ami még tovább nehezíti a PUBG helyzetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)