Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a tesztszerveren már lehet mászni

|

Az egy hónappal ezelőtt beígért változat végre elérhető, és elhozta az objektumokon átmászás lehetőségét. PlayerUnknown szerint ez drasztikusan változtat majd a játékmeneten.

Hirdetés

A Bluehole eredetileg azt tervezte, hogy októberben fellövi a PlayerUnkown's Battlegrounds tesztszervereit, és az új verzióban mindenki kipróbálhatja a mászást. Akkor gyorsan változott a helyzet, mert a csapat túl instabilnak ítélte a tesztváltozatot, és csak mostanra rakták helyre.

Hirdetés

Ma azonban már mindenki kipróbálhatja, mekkora élmény is az, hogy át tud mászni különböző falakon, dobozokon, épp, amin. A játékban egyébként több kisebb-nagyobb változás is van, mint az átdolgozott játékegyensúly és fegyverfizika, melyek elvileg realisztikusabbá teszik majd a lövöldözés élményét.

A teszt időszak ma hajnali 3-kor indult és holnap hajnali 3-ig tart. Játék közben ne felejtsétek el, hogy tesztváltozattal játszotok, így az esetleges összeomlásokra jó esély van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)