Hirdetés

Na, melyik játékot pörgetik már másfél millióan egyszerre?

|

Már saját rekordjait döntögeti minden idők egyik legnépszerűbb steames játéka.

Hirdetés

A hétvégén a PlayerUnknown's Battlegroundsban 1 523 179-en voltak online egyszerre, amivel a túlélős lövölde újabb rekordot döntött. Az előző csúcsot is a PUBG állította fel, miután lenyomta a Dota 1,2 milliós számát. Iszonyatos lendületet kapott most a játék, és a  tendencia folytatódni fog.

Hirdetés

A Steam Charts grafikonja szerint a PUBG folyamatosan növekvő értékeket produkál, és egyelőre nyoma sincs visszaesésnek.

A játékot veszik mint a cukrot. A legutóbbi sajtóközlemény szerint 10 millió példány fogyott belőle, az az adat viszont már 20 napos. A Steamspy legfrissebb adatai szerint valójában már 12 milliónál áll a játék. Amúgy ettől teljesen függetlenül ma jön a Fortnite Battle Royale módja, de az várhatóan nem dönti meg ezt a rekordot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)