Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új képeken a sivatagos pálya

|

Játszani még mindig nem lehet rajta, de gyönyörködhetünk a barna különböző árnyalataiban.

Hirdetés

Mókás lenne száz játékost egy teljesen sík terepre ledobni, de a PUBG sivatagos pályája azért nem csak néhány négyzetkilométernyi homokból áll.

Hirdetés

Lesznek épületek, növények, járművek, helyek, ahova el lehet bújni, és ahol biztonságban érezhetjük magunkat, míg valaki agyon nem ver egy serpenyővel váratlanul. A daruk is izgalmasnak tűnnek, amik az alábbi képek egyikén látszanak - vajon fel lehet jutni úgy a tetejükre, hogy nem lőnek ki minket közben? (Már ha eleve nem fentről indulunk...)

A játék teljes változatának megjelenése előtt még lesz egy tesztkör, talán akkor kipróbálhatjuk. Ha nem, legkésőbb decemberben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)