Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jobb teljesítményt és sok mást hoz az új frissítés

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb frissítése után kevésbé lesz unalmas csapattársainkat figyelni, miután meghaltunk, emellett a járművek hangjain is csiszoltak a készítők.

Hirdetés

Újabb frissítést élesítenek a PlayerUnknown's Battlegrounds készítői, ha a tesztszerveren minden simán működik az új patch-csel. Ez többek között javít a játék teljesítményén azokon a gépeken, amikben hatnál több magos CPU van, illetve a kezelőfelületet is optimalizálták a készítők.

Hirdetés

Ráadásul a autók és motorok hangjain is finomhangoltak egy kicsit, mostantól kevésbé lesznek hangosak a kanyarodás közben csikorgó kerekek. Hasznos kényelmi funkció az is, hogy a csapattársaink által a PlayerUnknown's Battlegrounds térképére tett jelölőket akkor is látjuk majd, ha meghaltunk, így jobban fogjuk érteni, mi is történik haverjainkkal, miközben a következő körre várunk. Továbbá több bug is javításra került a heti patchben, ezeknek a pontos listáját itt találjátok.

Ti találkoztatok már olyan hibával a játékban, aminek a javítását nagyon várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)