Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - kampány nem, de cross-platform játék még lehet

|

A PUBG alkotója korábban azt írta, hogy szeretne foglalkozni egy kampányszerű egyjátékos móddal, de mostanra ez változott.

Hirdetés

Brendan Greene idén tartott egy Reddit kérdezz-felelek kört, ahol azt mondta, hogy szívesen foglalkozna egy sztori orientált móddal, és akkor sokan fel is kapták ezt a hírt. Most Greene azt nyilatkozta, hogyha lesz is ilyen, biztosan nem a közeljövőben.

Hirdetés

A dizájner elárulta, hogy van a fejében egy sztori a PlayerUnknown's Battlegrounds alapjául szolgáló csatatérről, és ezt szívesen kibontaná egy egyjátékos vagy akár coop módban. El is kezdett dolgozni rajta anno, de már egyszerűen nincs rá se erőforrása, se ideje, így nem lesz kampány mód. Legalábbis egyelőre. Azért Greene egy óvatos "majd egy napon talán" szöveggel zárta le a válaszát, hogy ne bőgjünk túl hangosan.

Másik fontos kérdés az Xbox One verziót érinti, ami játékélmény tekintetében ugyanazt hozza majd, mint a PC-s testvére, így adja magát a kérdés: cross-platform lehetőségek lesznek-e?

"Mivel a játék ugyanaz mindkét platformon, mi szeretnénk megoldani, hogy a játékosok együtt játszhassanak. Hogy hogyan csináljuk ez úgy, hogy mindenkinek fair legyen az élmény az már egy más kérdés. Ez egy olyan téma, amivel aktívan foglalkozunk, de egyelőre nem tudunk mondani róla semmi konkrétat. Szeretnénk ha megtörténne, de az nagyon sok munka lesz."

Egy meglehetősen kompetitív élménynél a konzolos és PC-s tábor keveredése mindig vékony jég. Meglátjuk, hogy hogyan kezelik ezt a PUBG fejlesztői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)