Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - fegyverszintezés, és jutalom kiegészítők jönnek

|

A PUBG fejlesztőcsapata megmutatta, hogy mind dolgoztak az elmúlt néhány hónapban. A Rainbow Six játékosoknak ismerős lesz a megoldás.

Hirdetés

Tegnap befutott egy frissítés a PlayerUnknown's Battlegrounds tesztszervereire, így már ki is lehet próbálni az új fejlődési rendszert. A lényege, hogy a játék számon tartja majd az egyes fegyverekkel elért eredményeinket, és ha ügyesek vagyunk, akkor feltornázhatjuk a szintünket az adott flintával.

Hirdetés

Minél többet használjuk tehát az adott fegyvert, annál több kiegészítőt nyithatunk meg rá. Lesznek felrakható medálok, emblémák és kis logó cukiságok. Utóbbit úgy kell elképzelni, mint a Rainbow Six: Siege-ben, ahol telefonfüggő szerű cuccokat aggaszthatunk kedvenc eszközünkre.

A PlayerPugKnown charmot egy kicsit erősnek gondolom, de nem én leszek az, aki rossz szóviccek felett ítélkezik. Egyelőre csak a charmok kerültek be a tesztverzióba, de idővel a többi extra is befut majd. Ezek a feloldható kozmetikai kiegészítők egyébként nem lesznek megvásárolhatóak a boltban, így csak és kizárólag a fegyverek szintezésével lehet megnyitni őket.

A rendszer tesztelés alatt áll, de ha minden jól megy, akkor jövő héten az éles szerverekre is befut. A PS4-es és Xbox One-os verzióval is hasonló lesz a rendszer, de hogy ott mikor indul a tesztelés, azt még nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)