Hirdetés

PUBG 2? Egyelőre ne számítsatok rá

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds készítőjét kérdezték nemrég egy esetleges második részről, de Brendan Greene szerint még egy jó darabig a mostani változatot fejlesztik tovább.

Hirdetés

Ugyan még az 1.0-ás változat sem készült el, sokakat már most a PlayerUnknown's Battlegrounds hosszútávú jövője érdekel igazán. Így erről kérdezték a játék ötletgazdáját egy nemrég tartott PUBG e-sport tornán is a játék xboxos megjelenése mellett.

Hirdetés

Brendan Greene elmondta, hogy mikor megtudják, hogy játékokkal foglalkozik, sokaknak az volt az első kérdése, hogy az alkotása játszható-e Xboxon, ezért számára nagy dolog, hogy megjelennek a platformon, ami sokak számára "egyet jelent a gaminggel". 

Kitért továbbá arra is, hogy konzolon sem fogják erőltetni a PlayerUnknown's Battlegrounds e-sportként való elismerését, a modderből lett hivatásos fejlesztő szerint csak akkor érdemes ezzel foglalkozniuk, ha a közönség részéről is felmerül az igény egy kompetitív módra. Arra a kérdésre pedig határozott nemmel válaszolt, hogy öt éven belül láthatunk-e egy esetleges PUBG 2-t.

"Ó, nem, ezt a játékot alapvetően szolgáltatásnak szánjuk. Persze, lesz egy dobozos változat, amit konkrétan megveszel, mint a PUBG terméket, de szeretnénk tovább finomítani a játékmeneten, új pályákat és anyagokat a játékhoz adni"

- mondta Greene. A dobozos változat egyébként egyelőre csak az Xbox-kiadás esetében került megerősítésre, amit valószínűleg a Microsoft juttat majd el a boltok polcaira.

A "játék, mint szolgáltatás" elvrendszer eleve esélyes arra, hogy átvegye a folytatások helyét a piacon, szerintetek ez a jó irány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)