Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox - csapatban is vár a belső nézetes mód

|

Ismét egy apró újdonság érkezett a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os kiadásához, így már nem csak egyedül játszhatunk a még több feszültséget tartogató belső nézetes módban.

Hirdetés

Igaz a PlayerUnknown's Battlegrounds xboxos játékosai valószínűleg a teljesítményt javító patchet várták a legjobban, a PUBG Corp. sok más apróságot kiadott már a konzolos porthoz. Nemrég ismét élesítettek egy gyors szerveroldali frissítést, ami újabb játékmódokat aktivált ebben a változatban.

Hirdetés

Eddig csak egyedül volt lehetőségünk sorba állni a belső nézetet kötelezővé tévő FPP játékmódban, ez viszont most megváltozott. Legalábbis az amerikai és az európai régióban, de ezt csak formalitásként említem meg, nem valószínű, hogy sokan olvassák Ausztráliából és környékéről a GSO-t. Szóval már nálunk is játszható lett az xboxos PlayerUnknown's Battlegrounds belső nézetes módja párban, vagy egy maximum négyfős csapattal. Menjetek, szerezzétek meg a csirkevacsorát, vagy ha még nem győzött meg a játék titeket, nézzétek meg legutóbbi streamünk felvételét, hátha az meghozza a kedveteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)