Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jövő héten jön az új patch, ez a fegyver is benne lesz

|

Már nincs konkrét menetrendje a PlayerUnknown's Battlegrounds frissítéseinek, de a következőről megtudtuk, mikor érkezik, és azt is, hogy benne lesz egy új fegyver, a Mini-14 is.

Hirdetés

Korábban minden hónapban kiadtak egy új patchet a PlayerUnknown's Battlegrounds készítői, ezt a szisztémát viszont egy ideje már ejtették, így csak tippelni tudunk, mennyi idő telik majd el a következő javításig. Ezért is lehet megnyugtató a rajongóknak, hogy most néhány kifejezetten konkrét infó került ki a játék Twitter-oldalára.

Hirdetés

Megtudtuk, hogy a jövő hét folyamán - azaz szeptember 17-ével bezárólag - megérkezik az új verzió, előtte viszont a hét elején legalább két napig csak a tesztszerveren lesz majd játszható. A tartalmát illetően kiderült, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds lehetséges nehezítő tényezői közé bekerül a köd, érkezik egy új fegyver, a félautomata Mini-14, egy külön ranglista a belsőnézetes játékmódhoz, illetve számos bug is javításra kerül.

Persze a Bluehole nemrég megvillantotta azt is, milyen nagyobb újdonsággal készülnek a jövőben, így annak is van mit várnia, akit ezek a kisebb változtatások nem annyira dobnak fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)