Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új időjárási viszonyokat hoz a frissítés

|

A legújabb frissítés néhány igen komoly változtatást hoz a PlayerUnknown's Battlegrounds-ba.

Hirdetés

Iszonyatos tempóban növekszik a PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűsége, olyannyira, hogy az E3-on már az Xbox One verziót is bejelentették. Most a PC-s közösség készülhet egy új frissítésre, ami több nagy újdonsággal is meg fogja toldani a játékot.

Az egyik legfontosabb változtatás, hogy a frissítést követően egy kicsit lendületesebben tudunk majd mozogni a pályán, ugyanis átmászhatunk és átugorhatunk majd a kisebb akadályokon. Szintén érdekes dolog, hogy megjelennek a különféle változó időjárási viszonyok, amik bizonyára a játékmenetre és a játékosok taktikájára is nagy hatással lesznek majd.

Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mikor jelenik meg ez a frissítés, de ha van hozzá trailer, akkor annyira már nem lehet messze. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)