Hirdetés

Mit szólnátok egy ajándék PUBG fegyverskinhez?

|

De ne kapkodjatok, bőven van idő lecsapni rá.

Hirdetés

Bár a Fortnite folyamatosan tör az ég felé és dönti meg a rekordokat, a PlayerUnknown's Battlegrounds még mindig hihetetlenül népszerű és továbbra is hatalmas tábora van. A fejlesztők pedig most egy kis aprósággal készültek a rajongóknak. 

Hirdetés

A csapat 23-án ünnepelte a PUBG első évfordulóját (2017. március 23-án rajtolt el a Steam Early Access keretében), ennek örömére pedig mindenkit meglepnek a Year One - SCAR L skinnel. Csupán annyit kell tenni érte, hogy május elsejéig bejelentkeztek. Videón is megcsodálhatjátok a 3D-s modellt: 

Persze nem a véletlen műve, hogy ezt kapják a játékosok, ugyanis a PlayerUnknown's Battlegrounds egyik újdonsága  pontosan ez lesz, hogy "felöltöztethessük" a fegyvereinket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)