Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - behozta a Counter-Strike-ot a játékosok száma

|

Nem csak a játék fejlődik rohamtempóban, de a játékosok száma is hihetetlen ütemben ível felfelé.

Hirdetés

Mostanra már valószínűleg kevés olyan aktív online játékos van, aki ne hallott volna még a legújabb slágerjátékról, a PlayerUnknown's Battlegrounds-ról. A pályafutását modként kezdő játék hihetetlen karriert futott be, a legutóbbi számadatokból pedig úgy tűnik, hogy a hódító hadjáratnak még közel sincs vége.

Aki néha meg szokta nézni a Steam toplistáját, az tisztában van vele, hogy általában véve ugyanaz a néhány, esportolók és streamerek körében is népszerű játék uralja a lista legfelső helyezéseit. Ez alapvetően most sem változott meg, de ha a dolgok így mennek tovább, akkor nagyon könnyen lehet, hogy a közeljövőben egy újonc is csatlakozni fog a már ismerős veterán játékok csoportjához. Ugyan a PlayerUnknown's Battlegrounds a Counter-Strike: Global Offensive napi csúcsát még nem tudta megdönteni, az egyidőben játszó játékosok száma már volt magasabb, és elég közel áll ahhoz, hogy konzisztensen hozza a taktikai FPS által produkált jellemző számokat.

Ti mit gondoltok? Szép jövő áll a játék előtt, vagy csak a divathullámon lovagol, aztán egy-két év múlva már más ér el ilyen számokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)