Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jótékonysági esemény lesz hamarosan

|

A játék készítője egy izgalmas versenyre hívta meg a két legnagyobb régió ismertebb játékosait, hogy egy jó ügyért lőjék szét egymást.

Hirdetés

Brendan "PlayerUnknown" Greene bejelentette, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds ismertebb játékosai mind részt vesznek majd egy május 4-én és 5-én tartott jótékonysági versenyen, ahol a cél pénzgyűjtés egy alapítvány számára.

Az esemény két részre lesz szétválasztva, a két régió szerint. Az amerikai és az európai régió is 64 streamert küld csatasorba, akik 2 fős csapatokban fognak megmérkőzni. Ez azt jelenti, hogy régiónként 32 csapat küzd majd az első helyért. Minden régió lejátszik egy 3 meccsből álló szettet, melyek végén a ponttábla alapján kiválasztják a győztest.

Minden, az esemény alatt befolyó összeg egyenesen a Gamers Outreach alapítványnak megy. A szervezet "felszereléseket, technológiát és szoftvereket" biztosít a kórházban lévő gyermekeknek. Greene célja már az ArmA 2 mod elkészítése óta az volt, hogy rászorulókon segíthessen.

A részvevő csapatokat Twitteren mutatják majd be a szervezők, így érdemes bekövetni a PUBG csatornáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)