Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - válaszoltak a fejlesztők a panaszokra

|

Brendan "PlayerUnknown" Greene tett egy ígéretet, amit valószínűleg karrierje végéig bánni fog.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds egy elképesztően sikeres játék, pedig még kész sincs igazán. Milliók játsszák élvezettel, de ettől függetlenül is szép számmal kapja a negatív értékeléseket, amit főleg a mikrotranzakcióknak köszönhet.

Ebben nem kis része van Brendan "PlayerUnknown" Greennek, aki korábban megígérte, hogy amíg Early Access a játék, addig nem lesznek benne mikrotranzakciós lehetőségek. Ennek ellenére megjelentek a dobozok, amiket csak fizetős kulccsal lehet kinyitni.

Green ennek kapcsán beszélt a Gamesindustry.biz újságírójával, akinek azt nyilatkozta, hogy ezt az egészet "saját naivitásának" köszönheti. Ettől függetlenül továbbra sem fognak teljes skinrendszert bevezetni, és nem indítják be a mikrotranzakciós részleget teljesen, amíg Early Access-ben van a játék, de valahogyan tesztelniük kellett az extra pénzt hozó részét is.

Ugyan Greent nagyon nem nyomják el a mostanában érkezett negatív hangok, de azért nincs teljesen kibékülve az egésszel.

"Az embereknek jogunk van azt mondani, amit akarnak, de amikor valaki leír olyat, hogy 'szar a futási sebesség', és mi azon fejlesztünk, akkor senki sem megy vissza, hogy átírja az értékelését."

Egyébként a játékot fejlesztő Bluehole most épp a Microsofttal kötött partneri megállapodásnak köszönhetően a Sea of Thieves-t készítő Rare csapatával dolgozik együtt. A srácok megkapják szinte ingyen a SoT vízi technológiáit, cserébe pedig ők is kisegítik a Raret. Meglátjuk, hogy mi lesz ebből az összeállásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)