Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - záporoznak a negatív értékelések a reklámok miatt

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds kínai játékosait bőszítette fel tömegesen néhány játékbeli hirdetés, amik azt ígérték, hogy enyhítik a laggal kapcsolatos problémáit.

Hirdetés

Továbbra sem hagy alább PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűsége, annak ellenére sem, hogy a készítőknek még mindig nem sikerült teljesen helyrehozniuk a szerverekkel kapcsolatos problémákat. A kínai játékosoknak addig is egy alternatív megoldást kínál pénzért egy cég, ami alaposan felbőszítette a keleti gamereket.

Hirdetés

Ugyan Kínának vannak saját PUBG-szerverei, az ottani rajongók elmondása szerint ezek valamiért nem működnek olyan jól, mint nyugati társaik. Ezért sokan az amerikai, vagy az európai kiszolgálókhoz csatlakoznak inkább, de persze a földrajzi távolság okán itt is elég nagy késéssel kommunikál a kliensük és az adott szerver. Egy élelmes cég ezért olyan VPN-szolgáltatást kínál, amivel az ígéreteik szerint jobb kapcsolatot létesíthetnek a PlayerUnknown's Battlegrounds kínai játékosai a nyugati szerverekkel.

Ez a szolgáltató ráadásul a játék kliensében vett magának reklámfelületet, amit rengeteg kínai vásárló úgy értelmezett, hogy a Bluehole ahelyett, hogy javítana a régió szervereinek működésén, bevételt szerez a hálózati problémák fennállásából. Emiatt péntek óta minden nap több ezer negatív értékelést hagynak a játék steames termékoldalán a játékosok, amit a Valve által nemrég bevezetett, a vásárlói értékeléseket összesítő grafikonokon könnyedén szemmel is követhetünk. A rekordot egyébként a vasárnap jelentette, amikor több mint 6700-an pontozták le a játékot.

Nem valószínű, hogy ez az akció hazavágná a PUBG jó hírét a játékosok körében, ezzel együtt biztosan nem örülnek a készítők a statisztikákat nem túl hízelgően módosító értékeléseknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)