Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - átalakul a meccskezdés, így javítanak a szervereken

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds készítői rájöttek, hogy a mérkőzések előtti várakozásra kitalált megoldásuk is komolyan megterheli a szervereket, ezért átalakul az ejtőernyőzés és az ugrást megelőző rész is.

Hirdetés

A PUBG Corp.-nak sem kell elmagyarázni, hogy a játék teljesítményén javítani kell, ahogy a csalók problémája sem kerülte el a figyelmüket. Igaz, a legújabb, a tesztszerverre került frissítés csak az egyiken javít biztosan, a hozzá kapcsolódó posztban azt ígérték a PlayerUnknown's Battlegrounds készítői, mindkettőn javítanak a közeljövőben.

Hirdetés

A teljesítmény kérdését a meccskezdés átalakítása felől közelítették meg, az új frissítésben bemutatkozó változások pedig mind a kliens, mind a szerverek szempontjából javítanak a helyzeten. Egyfelől az ejtőernyőzés közbeni látótávolságot csökkentették, ami PC-inkre zúduló terhelést igyekszik enyhíteni. Másfelől a meccsek előtti várakozást is átalakítják: eddig egy térben ugráltak, lövöldöztek és ütöttek szét mindent a PlayerUnknown's Battlegrounds játékosai, ami kifejezetten sok feladatot rótt a szerverekre (pláne mivel rengeteg, a környéken lévő játékos kliensének kellett kiküldeniük ugyanazt az információt). Ezt a gordiuszicsomót úgy vágta át a PUBG Corp., hogy több, kisebb várakozótérbe küldik a játékosokat egy-egy meccs előtt, ráadásul a fegyvereket is elveszik tőlük.

Emellett az új frissítés élesítése után egy új csalásellenes rendszert is kipróbálnak az alkotók, viszont mivel ez még nincs teljesen kész, előfordulhat, hogy összeomlik azoknak a kliense, akiknél kipróbálják az új módszert. Ha a fenti változások beválnak, akkor átkerülnek majd a PUBG éles változatába is, de hogy erre mikor kerülhet sor, még nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)