Hirdetés

A PUBG alkotójának új játéka nem egy lövölde lesz

|

Még elég homályosak a részletek, de az teljesen biztos, hogy az új játék nem egy PUBG 2 lesz.

Hirdetés

A 2019-es The Game Awards tartogatott néhány meglepetést, köztük a PlayerUnkown's Battlegrounds alkotójának nagy bejelentését is. Brendan Greene egy új projekten dolgozik, de a bejelentő trailer annyira semmilyen volt, hogy a címen kívül lényegében semmit nem tudtunk meg a játékról. A Forbes újságírójának viszont Greene most elárulta, hogy ez nem egy újabb battle royale cím, sőt, még csak nem is egy lövölde lesz.

Hirdetés

Greene úgy írta le a Prologue-ot, mint egy valami új felé vezető első lépést:

"Prologue egy új világba visz minket. Egy lehetőséget akartam, hogy valami újat hozhassak össze, amit aztán az egész világ élvezhet. Elég nagy álmaim vannak, csak még nem vagyok kész arra, hogy ezeket meg tudjam valósítani. Új technológiára lesz szükségem ehhez."

Greene tehát el akar indítani egy új IP-t a jelenleg Prologue-on dolgozó 25 fős csapatával. Egy hatalmas játékot akar csinálni, ami több száz négyzetkilométeren terpeszkedik el, és több ezer ember nyomhatná egyszerre. Nem igazán tiszta még egyelőre azonban az, hogy ez a Prologue lenne-e, vagy inkább valami távolabbi projekt.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy mikor és milyen platformokra érkezik az új játék, úgyhogy egyelőre csak agyalhatunk és várhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)