Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - más konzolokra is jöhet?

|

A Battlegrounds hamarosan a Microsoft konzoljára is megjelenik, de vajon meddig tart ki az Xboxos exkluzivitás?

Hirdetés

A Gamescom 2017-es konferencián jelentette be a Microsoft, hogy ők maguk felelnek majd azért, hogy Xbox One-on is megjelenjen az utóbbi idők egyik legnépszerűbb online játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds. A játék egyelőre csak ezen a konzolon fog megjelenni, de vajon ez örökre így lesz?

Egyrészt azért merül fel ez a kérdés, mert a prezentáció alatt a Microsoft úgy fogalmazott, hogy a "konzolos megjelenés" lesz exkluzív, ami azt jelenti, hogy a megállapodásnak ez a része talán nem annyira hosszútávú (ez egy elég idegesítő kommunikációs modell, mostanában gyakran használt, nincs tényleges infó arról, hogy pontosan mit várhatunk egy adott cím életpályája kapcsán). Másrészt ha belegondolunk, nem ez lenne az első eset, hogy a Microsoft csak adott időre köt a platformjához bizonyos címeket: elég csak visszagondolni a Rise of the Tomb Raiderre.

A Bluehole szóvivője időközben reagált a felmerült kérdésekre, de a cég szerint egyelőre nem érdemes ezen a rágódni:

"Jelenleg a Bluehole fejlesztői arra összpontosítanak, hogy a PUBG megjelenhessen az Xbox One-on és tovább fejlődjön PC-n. Más platformokat illetően egyelőre nincsen bejelentenivalónk."

Kíváncsian várjuk, hogy alakul majd a játék sorsa, hiszen egyelőre úgy tűnik, hogy a karrierje megállíthatatlanul ível felfelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)