Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ezzel gyakorolhatod a mesterlövészkedést

|

Ha szeretnél valamit, amivel hatékonyan fejlesztheted a mesterlövész tudásodat, akkor mindenképp próbáld ki ezt a hasznos eszközt!

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds-ban elég nagy távolságokkal találkozhatunk, szóval a mesterlövészkedést mindenképpen jó ötlet, viszont ebben a játékban közel sem egyszerű. Szerencsére egy rajongó készített egy segédletet, amivel egy kicsit könnyebb lesz a gyakorlás.

Hirdetés

Egy kínai játékosnak köszönhetjük a PUBG8X nevű böngészős alkalmazást, melynek célja, hogy leszimulálja a golyó viselkedését a játékban. A szimuláció egy véletlenszerű ponton dob le minket, valamint egy ellenfelet, lehetőleg egymástól minél nagyobb távolságra és habár mozogni nem tudunk, a távcsőbe ugyanúgy bele tudunk nézni és itt kifejezetten csak ez lényeges.

A webalkalmazás egyelőre csak kínai nyelven elérhető, de ez ne ijesszen meg senkit, mert a Google Translate le fogja tudni fordítani. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)