Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ennyi játékossal még a ranglista kezelése sem egyszerű

|

Holnap kéne nulláznia a készítőknek a PlayerUnknown's Battlegrounds ranglistáját, de a biztonság kedvéért egy hetes csúszással indítják csak a következő szezont.

Hirdetés

A PUBG csapata havonta frissíti a ranglistát, ilyenkor mindenki tiszta lappal kezdheti az új szezont. Ezúttal azonban nem minden megy olyan gördülékenyen, mint a korábbi hónapokban

Hirdetés

A játék fejlesztői sűrű bocsánatkérések közepette magyarázták el a közösségnek, hogy attól félnek, egy egyszerű újraindítás után összeomolna a rendszer a rengeteg játékos kezelése miatt. Ezért előbb néhány javítást szeretnének eszközölni a szerverek oldalán, ami azt eredményezi, hogy a következő szezon indulására még kicsit várnunk kell. Egészen pontosan egy hetet, így miután nálunk 10-én hajnalban ért véget az előző versenyidőszak, 17-én, szintén hajnali öt órától él majd ismét a PlayerUnknown's Battlegrounds ranglistája. Addig persze ugyanúgy zavartalanul játszhatunk, csupán annyi változik, hogy eredményeinket nem rögzíti a játék.

Ti szoktátok figyelni a statisztikát, vagy csak a játék öröméért játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)