Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új képek és még több infó a sivatagi pályáról

|

Leleplezték a PlayerUnknown's Battlegrounds készítői új térképük, Miaramar egyes helyszíneit, ahogy többet közülük egy-egy screenshoton is megmutattak.

Hirdetés

Ugyan a battle royale élményt egyelőre az eredeti helyszínen sem unták meg a PlayerUnknown's Battlegrounds játékosai, valószínűleg nagyban hozzájárul majd a siker tartósságához az érkező második pálya is. Ezt sok teaser után most egy csomó új képen mutatta be a csapat, ráadásul számos hasznos infót is elárultak a Miramarnak keresztelt helyszínről.

Hirdetés

Az immár végleges helynevekkel ellátott térképhez fűzött magyarázat során kifejtették az alkotók például, hogy Los Leones bevásárlónegyedében számíthatunk kiemelkedő magaslati pontokra. El Pozóban olyan egzotikus látnivalók várnak, mint egy luchador-aréna vagy egy extrém motoros helyszín, a death bowl, ahogy a pálya más részeiben lesz idilli kisváros, ipari központ és ostrom alá vett település is. Ebből néhány részletet az alábbi képeken már most megleshettek, magát a pályát pedig a PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0-ás verziója előtti utolsó tesztkörben járhatjátok majd be, akármit is jelentsen ez.

Legközelebb pedig a csütörtök éjszaka megrendezésre kerülő The Game Awardson mutat meg újdonságokat a PUBG Corporation az új helyszínről, akkor már játékmenetet is kapunk belőle. Ekkor talán azt is megtudjuk, mennyiben válik be a fejlesztők ígérete, miszerint a jelenleg játszható Erangelhez képest változtatnunk kell majd a játékstílusunkon.

Nektek hogy tetszik eddig az új map?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)