Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jóval nagyobb lesz a sivatagi térkép, mint amekkorára ígérték

|

A sivatagi térképet eredetileg 4x4 km-esre ígérte a Bluehole, de mint kiderült, az egy picit kevés lett volna 100 játékosnak.

Hirdetés

Hamarosan új pályával bővül a PUBG, de a Bluehole-nak még tesztelnie és alakítania kell ahhoz, hogy tökéletesre tudja formálni. Kár lett volna, ha élesben derül ki, hogy a maximális létszám mellett nem olyan élvezetes egy 4x4 km-es pályán harcolni.

PlayerUnknown elmondása szerint a 8x8 egyszerűen több lehetőséget kínál a 100 résztvevőnek, illetve a custom meccsek játékosai is több teret kapnak a bohóckodásra. A fejlesztő Greene egyébként az Eurogamernek adott interjút a gamescom 2017 alatt, amit meg is nézhettek a lenti videóban.

Ezzel a változtatással a sivatagos csatatér pont akkorára nőtt, mint amekkora a jelenleg PlayerUnknown's Battlegroundsban lévő Erangel térkép, így nagyjából el tudjátok képzelni, hogy mire számíthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)