Hirdetés

Playerunknown's Battlegrounds - új képeken a sivatagi térkép

|

Két új térkép is készül a PUBG-hez, melyek közül az első a sivatagos csatatér lesz. Mondjuk ez a sivatag meglehetősen változatos lesz.

Hirdetés

Brendan "PlayerUnknown" Greene a Twitteren tette közzé a csomag screenshotot, amin megnézhetjük, hogy milyen környezetet is kínál majd a Playerunkown's Battlegrounds sivatagi térképe. Ez a csatatér első ránézésre is többet rejt a homokos dűnéknél.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezik a pálya, de az biztos, hogy ez lesz a legközelebb megjelenő térkép.

A terület 8x8 kilométeres, ami azt jelenti, hogy méretében megegyezik a jelenleg játékban lévő Erangel pályával. Ezen felül lesz néhány apró vizes része, kisebb városa, minden, amit csak elvárhatunk egy PUBG térképtől.

A Playerunknown's Battlegrounds december 12-től lesz játszható Xbox One-on (4K-s kivitelben One X-en), és jelenlegi tervek szerint PC-n még az év vége előtt elhagyja az Early Access stádiumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)