Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ilyen lesz a havas pálya térképe

|

Valaki mélyre ásott a PUBG fájljaiban, és előkotort fegyvereket, egy járművet, egy módot, meg a Dihor Otokot, a játék következő harcterét.

Hirdetés

Valamikor télen, várhatóan decemberben érkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds következő pályája, ami az évszakhoz illően egy hóval borított terület lesz.

Hirdetés

Mint most kiderült, a tervek szerint Dihor Otok néven kell keresni, és nagyjából 6x6 kilométer a bejárható területe, amivel kisebb mint az Erangel vagy a Miramar, de nagyobb a Sanhoknál. Várhatóan kerül rá egy DinoPark nevű labirintus, illetve pár űr témájú cucc (pl. egy rakéta).

A közeljövőben érkezhet a régóta várt éjszaka is, egy Conquest nevű, területfoglalós mód, a C4, valamint egy új jármű, a Volkswagen bogár. További képeket itt találhattok.

A nyitókép természetesen régebbi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)