Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - rengeteg újdonságot hoz a szeptemberi frissítés

|

Új fegyver, ködös időjárás és számos változtatás is érkezik hamarosan, ráadásul még optimalizálnak is egy kicsit a játékon a fejlesztők.

Hirdetés

Már láthattunk egy-két dolgot Brendan Greene játékának soron következő frissítéséből, de most végre megjelent a teljes lista, és úgy tűnik, hogy a fejlesztők nem unatkoztak az elmúlt hetek során, mert nagyon sok újítást és változást pakoltak az új patchbe.

Hirdetés

Az első és talán az egyik legfontosabb változás, hogy egy új szabályozásnak köszönhetően az AFK játékosok nem fognak BP-t szerezni, így valószínűleg kevesebb olyan esetet látunk majd, hogy valakik csak egyhelyben állnak leérkezés után. A Bluehole-os srácok beszéltek egy kicsit a vault animációról is, és elmondták, hogy nem egyszerű feladat berakni a játékba, mert több tízezer olyan objektum van a pályán, amin át tudunk majd vetődni.

Emellett érkezik a már korábban látott ködös időjárás, a Mini-14 fegyver, egy vadonatúj városka, Kameshki, de a fejlesztők optimalizálták az árnyékokat és az épületeket is, hogy gyengébb gépeken is jobban fusson a játék. Ezeken felül még számos dolog változott a játékmenetben is, itt találjátok a teljes listát.

Ti melyik újdonságnak örültök a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)