Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - száz ember püfölte egymást a lag miatt

|

Elképesztően belaggolt az egyik PUBG szerver, aminek egy szenzációs jelenet és egy nagyon rövid meccs lett a vége.

Hirdetés

Akármennyire is népszerű a PlayerUnknown's Battlegrounds, még mindig egy Early Access játékról van szó, ami azt jelenti, hogy könnyen előfordulhatnak technikai problémák, mint pl. lag. Ez általában véve frusztráló szokott lenni, de ebben a kivételes esetben hatalmas poén lett a vége.

Ugye a játékban minden meccs úgy kezdődik, hogy a játékosok egy repülőben ülnek, ami átrepül a pálya felett, majd a résztvevők egy általuk választott időpontban kiugranak a repülőből egy ernyővel. Viszont az alábbi videóban ez nem sikerült, ugyanis a lag miatt senki nem tudott kiugrani, pedig a repülő már megtette a teljes utat.

Ilyenkor a játék persze mindenkit kilök a repülőből, aki még nem ugrott ki, aminek az lett az eredménye, hogy minden játékos ugyanazon a mezőn landolt, természetesen fegyvertelenül. Nem nehéz elképzelni, hogy ennek mi lett a vége, de természetesen a videón látva sokkal viccesebb. Fentebb megtekinthető a mai kor emberének küzdelmes léte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)