Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - tematikus szezonokban jönnek az újdonságok

|

A PUBG csapata elárulta, hogy innentől kezdve minden új feature szezonok keretein belül fog majd bemutatkozni, amelyek valamilyen közös téma köré épülnek.

Hirdetés

Az utóbbi pár hónapban a battle royale rajongók inkább az Apex Legends és a Fortnite népszerűségi párharcán izgultak, de semmiképp nem szabad megfeledkezni arról, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds továbbra is remekül tartja magát a vetélytársak mellett, a fejlesztők legújabb videója alapján pedig számíthatunk rá, hogy ez egy ideig még így is lesz.

Hirdetés

A PUBG Corp legújabb fejlesztői naplójában a játék producere, TS Jang elárulta, hogy innentől kezdve minden új tartalmat szezonokra bontva fognak bevezetni a játékba, a szezonok pedig minden esetben más összekötő téma köré fognak majd épülni.

Emellett az is kiderült, hogy a Season 4 egyik legfontosabb újdonsága az Erangel map remake-je lesz, amit a közönség június 12-től érhet majd el, viszont aki nagyon kíváncsi, az a tesztszervereken már június 9-től kezdve kipróbálhatja.

Az új térkép mellett a kapaszkodás (vagy pontosabban függeszkedés) lehetősége is megjelenik, ami remélhetőleg érdekesen megcsavarja majd a játék dinamikáját és új taktikai lehetőségeket biztosít. Ha ez mind még nem lenne elég, akkor egy teljesen új járműbe bepattanhatunk, ami a BRDM nevet viseli.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok? Játsszátok még a PUBG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)