Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - rengeteg változtatást hozott a friss patch

|

Fegyveregyensúly-átalakítás, Miramar-finomítás, térképválasztó, és rengeteg apróbb újdonság rejtőzik a tesztszerverre került frissítésben.

Hirdetés

Már tesztelhető az év legsúlyosabb PUBG frissítése, amivel több olyan változtatás is bekerült, amikről a fejlesztők régóta beszélnek. A csomaggal érkezett a 7.62 DMR, és egy új jármű is Miramarra. Ha már a csatatérről beszélünk, az is jelentős változtatásokon ment keresztül.

Hirdetés

Felesleges épületeket szedtek le, nagy nyílt területekre építettek új fedezékeket, kibővítették az Oasis régiót, és több helyen is hozzányúltak a sivataghoz.

Több új fegyverkiegészítő is a kínálat része lett. Szinte minden kategória kapott valami extra kütyüt, plusz 2 új távcső (3x és a 6x zoommal) is megjelent. Előbbi egy gyakori cucc lesz, utóbbi csak ritkábban fog felbukkanni. A gránátokat is átalakították picit, a legtöbb fegyver sebzésével és visszarúgásával együtt.

A patch 12 teljes leírását megtaláljátok a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)