Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új tartalmakat és teljesítményjavulást hoz az első nagy patch

|

A héten érkezik a Playerunknown's Battlegrounds első havi tartalmi csomagja, ami rengeteg új eszközt és javítást kínál.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői háromféle patchet fognak kiadni a korai hozzáférés alatt. Lesznek szerverjavítások, heti stabilitási javítások, és havi tartalmi csomagok. A héten érkező patch egy tartalmi kiegészítés lesz.

A játékosok egy új fegyverre, egy oldalkocsis motorra, maszkra, három Dacia variációra, és a nyílpuska visszatérésére számíthatnak majd. A frissítés a teljesítménybeli problémákat is orvosolja. A cél, hogy kevesebbszer zuhanjon indokolatlanul az fps-szám, illetve hogy a gyengébb gépekkel rendelkező játékosok is élvezhetően futtathassák a programot.

A jövőben a fejlesztők főleg a stabilitás és a futássebesség növelésére koncentrálnak majd, illetve nyitnak is egy tesztszervert, ahol az új frissítéseket lehet nyúzni 24 órával az élesedés előtt.

A pontos részleteket a hivatalos Patch Notesban is megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)