Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új motor és javított pontosság a következő frissítésben

|

A második havi frissítés nem finomkodik, hamarosan kapunk végre egy olyan motort is, aminek az oldalán nem a haverunk panaszkodik.

Hirdetés

A héten jön a Playerunknown's Battlegrounds következő komolyabb frissítése, de mielőtt a patch élesedne, a fejlesztők meg akarták mutatni, hogy mi is vár ránk. Az első, és talán legfontosabb az új motor lesz.

Ezt a gépet sokkal könnyebb vezetni, és jóval gyorsabb is lesz, mint oldalkocsis társa. A legérdekesebb része a motornak az, hogy a levegőben is képes leszel irányítani, így elég menő trükköket lehet vele összehozni. Az új kedvenc járgányunkat a fejlesztők hivatalos Twitter oldalukon mutatták be.

A második extra ebben a javításban egy régi hiba kijavítása. Korábban ha többször adtál le lövéseket, akkor a sokadik töltény már erősen célt tévesztett. Volt egy kis eltérés aközött, hogy te mit látsz a célzó közepében, és hogy valójában hova csapódott be a golyó. Ez is eltűnik a következő frissítéssel.

A teljes patch-leírás, a hozzá tartozó fejlesztői kommentárral még ma várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)