Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a srác, aki úgy nyert, hogy nem ölt meg senkit

|

KurtJMac és társa úgy hozták le a mérkőzést, hogy nem öltek meg senkit - szerintünk ez a hét legjobb videója. Főleg PlayerUnknown's Battlegrounds rajongóknak.

Hirdetés

Még úgy is nehéz megnyerni egy PlayerUnknown's Battlegrounds meccset, hogy lövöldözik az ember, de pacifistaként már komoly kihívás. Elméletileg lehetséges, de nagyon ügyesnek és ravasznak kell lenni. Illetve hát nem hátrány, ha van a közelben egy járgány a meneküléshez. 

KurtjMac és társa éppen így nyerte meg egy menetet, és a bár a videó nem éppen a hét legfrissebb anyaga (a GameStar szerkesztőség lusta disznói nevében is elnézést mindenkitől), de annyira zseni, hogy muszáj így a hétvégi punnyadás közben megosztanom veletek, hátha esetleg kimaradt. Szóval a srácok nem öltek meg senkit, csak bujkáltak és autóztak. Igazán akkor vált izgalmassá a dolog, amikor már tíznél kevesebben voltak, a játéktér pedig meglehetősen lezsugorodott.

"Nem igazán tudom, hogy mi a tervünk itt" - mondta társa.

"Úgy nyaggattok a stratégiáért, mint akik tényleg azt hiszik, hogy én ezt végiggondoltam" - nevetett KurtJMac.

Amikor már jó eséllyel csak ők és egy ellenfél maradtak, akkor jött a tanácstalan várakozás. Egészen egy percig, amikor is Mac elkezdett füstgránátokat hajigálni. Amennyire ő tudta, az ellenfél bárhol lehetett, és jó esély volt rá, hogy ő is vér nélkül akart nyerni.

Aztán bezárult a kör. Hőseink hevesen kötszerért nyúltak, amivel nyertek maguknak kemény 3 másodpercet. Mint kiderült, ez elég is volt: alig 2 százaléknyi HP-val sikerült megnyerniük a meccset.

Izgalmas mérkőzés volt, akit érdekel, az pörgesse végig (amennyiben nem ugrik azonnal a meccsre a lejátszó úgy tekerjetek 3:39:47-re).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)