Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már többen nézik, mint a LoL-t

|

Megtörtént az elképzelhetetlen: a PUBG előretört, és a héten leverte a League of Legends-et nézett órák számában.

Hirdetés

Az hogy a múlt héten melyik játék volt a nyertes, nem is kérdés, tekintve hogy a Dota 2 The International idei versenysorozata zajlott. A statisztikák viadala tulajdonképpen így a második helyért zajlott, amit (csodával határos módon) a PlayerUnknown's Battlegrounds nyert.

A Gameloco információ szerint ez volt az első olyan hét, amikor nem egy hatalmas esport esemény miatt vette át valami a League of Legends helyét. A lenti grafikonon a nézett órák száma látható:

A beszámoló leírja, hogy nincs más játék, ami ezt valaha elérte volna, még nagy költségvetésű, régóta várt AAA címek sem. Még az Overwatchnak sem sikerült ez soha. Ezek a számok nagyon szép jövőt jósolnak a játéknak, és alig várjuk, hogy mit mutat majd a számláló a gamescomos verseny alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)