Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - három új jármű, köztük egy hippibusz is jön

|

Nem csak új pályák és fegyverek érkeznek a PlayerUnknown's Battlegroundsba, hanem a járművek választéka is bővül, a legközelebb megjelenő szállítóeszközökből pedig egyet meg is mutattak a készítők.

Hirdetés

Ugyan a világot járó Brendan Greene-nek manapság valószínűleg nincs sok ideje, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds napi ügyeiben részt vegyen, a rajongókkal rendkívül aktívan tartja a kapcsolatot. Nemrég tartott AMA-je mellett szokás szerint Twitteren is csöpögteti a játékkal kapcsolatos infókat, most például a készülő járművekről.

Hirdetés

A rajongók kérdéseire válaszolva korábban elárulta, hogy jelenleg három új modellen dolgoznak, ezek közül láthatunk egyet a nemrég közzétett screenshoton. Nem lehet nem észrevenni, hogy az új járgány mennyire hasonlít a régi 2-es szériás Volkswagen Transporterre, ami alapján arra számítunk, hogy nem a PlayerUnknown's Battlegrounds leggyorsabb kocsijáról lesz szó, de legalább sokan elférünk majd benne. Hamarosan valószínűleg a másik két készülő autót vagy motort is bemutatják a készítők, de arról még nem esett szó, mikor kerülnek be a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)