Hirdetés

Visszatér a Vikendi a PUBG-be, csak épp hó nélkül, sok egyéb változtatással

|

A játék havas pályájáról tavasz alkalmából leolvad a hó.

Hirdetés

Régóta érett már, hogy a PUBG Corp. jelentősen átdolgozza a Vikendit, mert hiába változtatta folyamatosan a lootmennyiséget és -minőséget, ettől nem lett igazán jó a havas játéktér. A hatodik szezon elején egy időre kivették, de most láthatjuk, mi lett a munka eredménye. A péntektől hétfőig üzemelő tesztszerveren egyelőre még csak azok járhatják be, akik egy PUBG Partner játékába csatlakoznak.

Hirdetés

A következő szezonnal (április közepe táján) érkező, átdolgozott Vikendi nagy újítása (azon túl, hogy eltűnik a hó nagy része) az, hogy bekerülnek a vonatok, melyek, ha minden igaz, járművekként funkcionálnak majd. Dinolandé bővítették a Dinoparkot, valamint megváltoztattak egyéb területeket is: eltűnt Tovar és Movatra, az apátságot (Abbey) pedig átrakták Mount Kreznicbe.

További részletekre még várnunk kell egy kicsit, de biztos, hogy a publikus tesztszerverre is feldobják hamarosan. A jelenlegi szezon április 16-án ér véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)