Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már egymillióan kipróbálták az Xbox One-on

|

A PC-s világ egyik legsikeresebb online játéka már az Xbox One-on is sikernek mondható, a Microsoft pedig egy izgalmas bejelentést is tett ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Az elmúlt év egyik legnagyobb sikertörténete a PlayerUnknown's Battlegrounds, ami mostanra gyakorlatilag már minden konkurenciát letarolt az online térben. Az eddig kizárólag PC-n játszható játék most az Xbox One-ra és megjelent és úgy tűnik, hogy a játékosszámra itt sem lesz panasz.

Hirdetés

A Microsoft bejelentése szerint a játékot már most több, mint egymillióan próbálták ki már a megjelenést követő első 48 órában, ami azért elég szép teljesítmény egy olyan játéktól, ami még mindig csak az Early Access fázisban jár. Ez mondjuk a konzolos teljesítményen meg is látszik, egyelőre egy gyenge portról beszélhetünk csak sajnos, de láthatóan ez nem gyengíti a sikert.

Persze a cég nem csak azért árulta el ezt a számadatot, hogy felvágjon, hanem azért is, mert ennek örömére az Egyesült Államokban minden Xbox One X vásárló ingyen megkapja a játékot, legalábbis december 17-től az év végéig. Még nem teljesen világos, hogy az USA mellett más régiókban is lesz-e hasonló akció, de tudnánk örülni neki.

És persze annak is, ha a One X képességeinek megfelelő teljesítményt is kapna a csatatér, de ezt már csak úgy suttogom, most a közös öröm percei ezek. Mármint Amerikában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)