Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új javítást kapott az Xbox One verzió, máshol van a pisztoly gombja

|

A fejlesztők folyamatosan hegesztik az egyelőre korántsem hibátlan Xboxos változatot. Ezúttal több kisebb-nagyobb bugot, és a pisztolyhozzáférés kényelmetlenségét hozták helyre.

Hirdetés

Bár mi meglehetősen élvezzük a PlayerUnkown's Battlegrounds nyújtotta élményt (többségünk legalábbis, komoly viták mennek erről a szerkesztőségben), az nem titok, hogy az Xbox One változattal bőven vannak gondok. A hivatalos fórumokon egyre több probléma bukkan fel, de a fejlesztők azért igyekeznek lépést tartani a hibajelentésekkel.

Hirdetés

A legutóbbi Xbox One verzióra vonatkozó frissítés helyretett több bugot, de ami érdekesebb, hogy a pisztoly előhúzásának módját is megváltoztatták. Ezentúl nem az Y gomb lenyomásával tudod elővenni a fegyvert, hanem a D-Pad felfelé mutató gombjával, mivel egy kategóriába rakták azt a közelharci fegyverekkel.

Talán így kicsit kényelmesebb lesz hozzáférni a cuccokhoz. A javítás egyébként helyrehozott pár olyan hibát is, ami miatt a játék teljesen összeomlott a konzolon, szóval most lehet a jobb élményben reménykedve újra próbálkozni. Nem reménytelen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)