Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - tovább tarthat az xboxos konzolexkluzivitás?

|

Ugyan előbb-utóbb biztosan megjelenik PlayStation 4-re is a PlayerUnknown's Battlegrounds, iparági pletykák szerint lehet, hogy a tervezettnél tovább lehet az Xbox One az egyetlen konzol, ahol játszható lesz a Bluehole alkotása.

Hirdetés

A potenciális játékosbázis méretéből fakadó különbség miatt például a LawBreakers a PlayStation 4-et választotta első konzolnak, ahol megjelentek, de a Bluehole nem így döntött a PlayerUnknown's Battlegrounds kapcsán. Ők egy exkluzivitási megállapodást kötöttek az Xbox One gyártójával, amit pletykák szerint meghosszabbíthatnak.

Hirdetés

Talán a Microsofttal való egyezkedés során szeretne jobb pozícióba kerülni a Bluehole, ezért lebegtették meg nemrég, hogy minden nagyobb konzolgyártóval tárgyalnak a PUBG különböző portjairól. Ennek kapcsán a Bloomberg üzleti lap arról számolt be, hogy a stúdión belüli forrásaiktól úgy tudják, ismét a Microsofttal tárgyalnak a készítők az exkluzivitási megállapodás meghosszabbítsáról. A névtelen informátor szerint akár 2018 közepéig vagy tovább is az Xbox One-os változat lehet a PlayerUnknown's Battlegrounds egyetlen konzolos kiadása, ha sikerül tető alá hozni az újabb megállapodást.

Addig a Sonynak valószínűleg a PUBG sikerét hajszoló más játékokkal, például a Fortnite battle royale módjával kell beérnie. Persze a második megállapodás még közel sem végleges, így még talán kicsit korai a következményeiről tárgyalni.

Mit gondoltok, jól járna a Microsoft, ha egy hosszabb exkluzivitásért fizetnek, vagy fölöslegesen ölik a pénzt a PlayerUnknown's Battlegroundsba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)