Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - dolgoznak a konzolos verzión

|

PC-n már óriási sikert aratott a PlayerUnknown's Battlegrounds, és biztos, hogy konzolokon is van igény egy ilyen játékra. Ezt a fejlesztőcsapat is belátta.

Hirdetés

Merész dolog egy félkész játék esetében a távoli jövő terveiről beszélni - sokan ígértek már sok mindent, aztán jellemzően nem úgy alakultak a dolgok, hogy az ígéreteket sikerüljön beváltani. A DayZ és a H1Z1 konzolos verzióit például türelmesen várjuk, de már annak is örülnénk, ha a PC-seket sikerülne befejezni.

Ellenpélda is akad azért: ott van az ARK: Survival Evolved, melyet most már Xbox One-ra és PlayStation 4-re is meg lehet vásárolni. A PlayerUnknown's Battlegroundst fejlesztő Bluehole Studios, miközben fürdik a sikerben, dolgozik azon is, hogy ne csak a PC-s játékosok élhessék át a játék nyújtotta egyedi élményt - ezzel egy elég régóta tátongó űrt is betölthetnének.

Brendan Greene kreatív vezető egy interjúban elmondta, hogy egy csapat már vizsgálja, megvalósítható-e az Xbox One-os verzió. A végső cél ugyan az, hogy PS4-en is elérhető legyen a játék, de nem tudnak egyszerre mindkettőre koncentrálni. Most még amúgy is azzal vannak elfoglalva, hogy a PC-s változat minél előbb elhagyhassa jelenlegi státuszát, és teljes játékká váljon. Az Unreal Engine egyébként aránylag könnyűvé teszi a portolást, és meg tudják úgy oldani, hogy a konzolos kiadások fejlesztésének a PC-s ne lássa kárát.

Ti látjátok a játék létjogosultságát PS4-en és One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)