Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már Xboxon is játszhatunk saját csapattal

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds gyors egymásutánban érkező Xbox One-os patchei közül a legújabb a squad rendszert pofozta helyre.

Hirdetés

Valószínűleg rendkívül fontos volt a Microsoftnak, hogy az idei ünnepek előtt játszható legyen Xbox One-on is a PlayerUnknown's Battlegrounds, így nem éppen a legjobb állapotban került kiadásra ez a port. A megjelenés óta viszont folyamatosan ad ki hozzá kisebb frissítéseket a PUBG Corp., például tegnap délben is kiadtak egy patchet.

Hirdetés

Ebben egyetlen, viszonylag fontos rendszert, a csapatokat hozták rendbe, így egy, két, vagy három haverral együtt is leugorhatunk, míg eddig csak véletlenszerűen mellénk sorsolt játékosokkal játszhattunk egy osztagban. Igaz ez is sokat javíthat a PlayerUnknown's Battlegrounds konzolos változatán, még mindig sokan panaszkodnak rá, hogy a játék hajlamos összeomlani, aminek a javításán bizonyára szintén dolgoznak a koreai készítők. A másik fontos terület minden bizonnyal a további optimalizálás lesz 2018 elején, ugyanis még az Xbox One X-en sem fut stabil fps-számmal a battle royale játék.

Ti egyedül, vagy csapatban szerettek jobban PUBG-zni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)